Post bilde

Aktiviteter

Det er mange gode grunner til å velge Møterommet.

Utover å ha et moderne møterom har vi nøye utvalgte aktiviteter som er tilgjengelig for alle våre leietakere. Disse aktivitetene kan enkelt brukes til teambuilding, konkurranser eller til en hyggelig sammenkomst.

På Møterommet kan man blant annet finne:

  • Golfsimulator
  • Skytesimulator
  • Shuffleboard
  • Dart
  • Sofa og sittegrupper
  • Musikkanlegg med soneinndeling (Sonos)

Dette er våre faste aktiviteter og utstyr, men om man ønsker kan man også arrangere andre typer aktiviteter. Det er flere skjermer og projektorer i lokalet. Disse kan man fint benytte til å vise filmer, reklame, holde quiz eller andre formål.

Golfsimulator

Vi har valgt å installere en Trackman golfsimulator på Møterommet.
Med denne har man utallige muligheter som kan tilpasses de fleste arrangement.
Trackman er i nyere tid den mest brukte golfsimulatoren på markedet.

Skytesimulator

Med en jakt og skytesimulator fra SimWay har man mulighet til å generere turneringer, lagspill eller individuelt spill med flere forskjellige spillmoduser. Dette er en aktivitet som passer for alle og er en av våre mest populære aktiviteter.

Dart og shuffleboard

Dart og shuffleboard er populære aktiviteter som de fleste har prøvd og ikke er redd for å bli med på. Derfor syns vi det passet godt inn i vårt konsept da det passer for alle.

Annet

Om man ikke er interessert i å være en del av aktivitetene, eller ønsker å benytte lokalet til andre formål har vi flere sittegrupper som kan benyttes. I lokalet finner man bl.a. Sonos høyttaler anlegg og skjermer som kan benyttes til flere formål.