Bookingbetingelser

Informasjon om booking av møterom hos Møterommet AS

Foretaksinformasjon
Org nr: 925 087 807,  Møterommet AS

Kontaktdetaljer
Adresse: Trollhaugmyra 16, 5353 Straume
Telefon: 48 19 85 74
E-post: kontakt@moeterommet.no

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises bare inklusive eventuell merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betaling
Vi tilbyr kreditt til selskaper som booker møte og alternativt tas det imot betaling for varen fra det tidspunkt et møterom blir reservert, for privatpersoner som booker møterom hos oss.

Personopplysninger
Møterommet AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos Møterommet AS blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard og andre kortutstedere. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Praktisk informasjon og kjøpsbetingelser

  • Du er selv ansvarlig for å informere Møterommet AS om riktige kontaktopplysninger. Møterommet AS fraskriver seg ansvar for feil i opplysninger du har registrert.
  • Ved å bestille møterom hos oss godkjenner du at kontaktinformasjonen din brukes til å motta informasjon rundt din bestilling på e-post eller gjennom ditt telefonnummer.
  • Vi forholder oss til gjeldende retningslinjer fra Norges helsedirektorat eller andre øvrige myndigheter.
  • Booking av møterom er bindende. Ved endring eller avbestilling av møterom innen 1 uke i forveien, vil du måtte dekke 50% av totalsummen for din reservasjon.

Generelt
Dersom du ikke får produktet du har betalt for, vil det først og fremst forsøkes løst gjennom rebooking av tidspunkt for leie av møterom, men dersom dette ikke fører frem, har du rett på full refusjon.

Delrefundering
Vi i Møterommet AS er opptatt av god kundeservice og ønsker å finne løsninger.

Dersom det er feil eller mangler ved oppholdet hos et av våre møterom, oppfordrer til å ta kontakt og formidle deres opplevelse. Eksempelvis er det mulig å delrefundere beløp dersom utstyr ikke fungerer slik det skal.

Sikkerhet
Bruk av utstyr og alle aktiviteter foregår på eget ansvar.

Vi oppfordrer til bruk av sunn fornuft og lese bruksanvisning før utstyret tas i bruk.

Annen informasjon:

  • Dersom ikke annet er oppgitt vil bestiller være kontaktperson for leieforholdet.
  • Om man er uheldig og ødelegger utstyr eller inventar under leieforholdet må man opplyse om dette.